Gjej personat Hot afër teje dhe lejoji atyre të të gjejnë!
Ne kurrë nuk do të postojmë asgjë në faqen tënde pa leje.
Hot or Not app celular:
App Store
Google Play
Windows Phone Store

Shto fotografi

Persona me fotografi të bukura

Luaj Lojën

Voto personat më hot dhe ata do të votojnë për ty

Fito Fansa

Nëse votoni Hot për njëri-tjetrin, ne do t'ju lidhim.

Gjej kush rreth teje është Hot!!

Luaj lojën duke parë fotografitë e personave afër teje. Vendos nëse ty të duken Hot dhe zbulo kujt i dukesh Hot.

Kontrollo popullaritetin tënd

Sa fansa mendon se do të fitosh? Mëso sa popullaritet ke!

Kërko në Listën Hot Lokale

Shiko përdoruesit më hot afër teje, kudo që ndodhesh- në një festival, në fakultet ose nëpër qytet.

Bisedo me miq të rinj

Dikush mund të flasi me ty vetëm nëse e keni pëlqyer njëri tjetrin. Fol vetëm me personat që të pëlqejnë.