• Website
 • iPhone
 • Android
 • Web Celular
 • Windows Phone
 • Ҫfarë është Hot or Not?
  Hot or Not ju ndihmon të gjeni personat hot e të gjeheni prej tyre! Ju nevojitet vetëm të shtoni fotografitë më të bukura, të luani lojën dhe të nisni kontakte të reja.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Si mund të regjistrohem?
  Regjistrimi në Hot or Not kryhet fare lehtë! Thjesht klikoni Nis lojën tani dhe përdorni të dhënat e Facebook për të firmosur hyrjen.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Si mund të kryej hyrjen në Hot or Not app?
  Fare lehtë - thjesht hapni app dhe përzgjidhni butonin Nis lojën në faqen kryesore dhe vendosni të dhënat e hyrjes në Facebook.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Si mund të kryej daljen nga app?
  Për të firmosur daljen, thjesht klikoni shigjetën pranë fotografisë tuaj në menunë në krahun e majtë.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Si mund të shtoj fotografi?
  Për të shtuar selfie të bukura, kaloni në faqen e profilit dhe klikoni butonin Shto fotografi. Ju mund të importoni fotografi nga Facebook ose Instagram ose mund t'i ngarkoni drejt përsëdrejti. Ne pranojmë fotografi JPG dhe PNG. Fotografitë duhet të jenë 128MB ose më pak dhe të paktën 300x300 pixels.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Si mund të fshij fotografi?
  Fshirja e fotografive është e thjeshtë- kaloni mouse mbi fotografinë që dëshironi të fshini ose klikoni mbi të e në vazhdim, përzgjidhni figurën e koshit të mbeturinave në cepin djathtas.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Si mund të kontaktoj dikë që më pëlqen?
  Nëse jeni pëlqyer me njëri-tjetrin, do t'ju jepet mundësia të nisni bisedën duke i dërguar personit një mesazh.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Si mund të ndryshoj kriteret e kërkimit?
  Nëse ndryshoni mendje mbi tipin e personit që po kërkoni, thjesht klikoni figurën e timonit në menunë majtas (pranë Hot or Not) e ndryshoni moshën e seksin e personit që dëshironi të njihni dhe nëse doni të shikoni persona me famë.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Si mund të ndryshoj vendodhjen aktuale?
  Fare lehtë, kaloni në profilin tuaj dhe klikoni figurën e lapsit pranë Vendodhje.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Si mund të fshij llogarinë time?
  Do të na vijë keq nëse largoheni, por nëse në të vërtetë dëshironi të fshini llogarinë tuaj, prekni Preferenca e në fund të faqes do të shikoni butonin Fshij llogarinë.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Si mund të fshij mesazhet e mia?
  Për të hequr mesazhet e vjetra, zgjidhni bisedën që dëshironi të hiqni, dhe klikoni X në menu majtas mesazheve.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Si mund të përpunoj profilin tim?
  Thjesht klikoni në figurën e fotografisë për të hapur profilin tuaj, përzgjidhni figurën e lapsit pranë seksionit që dëshironi të përpunoni. Prekni Ruaj kur të keni përfunduar përpunimin.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Si mund të shikoj pikët e mia?
  Duhet të siguroheni se keni të paktën tre fotografi në profil. Pasi të keni marrë votat minimale, ne do të llogarisim pikët tuaja. Ato do të shfaqen tek Pikët në faqen e profilit.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Si mund të shtoj pikët e mia?
  Ju mund të ftoni miqtë tuaj t'ju votojnë Hot e të shtoni pikët. Ne do t'u dërgojmë një ftesë për të vlerësuar fotografitë tuaja në Hot or Not, por edhe ju mund të votoni për ta! Për të ftuar miq, klikoni Shto poshtë pikëve, në vazhdim zgjidhni miqtë që dëshironi të ftoni nga Facebook. Ju mund të ftoni miq edhe nga adresare të tjera, si Gmail, Outlook, Hotmail dhe Yahoo.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Kam harruar fjalëkalimin. Si duhet të veproj?
  Për të ndryshuar fjalëkalimin, përzgjidhni Firmos hyrjen me email, klikoni Ke harruar fjalëkalimin? dhe ndiqni udhëzimet në ekran.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Si mund të kontrolloj privatësinë time?
  Faqja Preferenca ju lejon të caktoni filtrat e privatësisë, për të mbajtur kontrollin mbi personat që shikojnë profilin tuaj, mbi secure browsing dhe ndryshimet në kërkimin publik.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Si mund ta ndryshoj seksin në profilin tim?
  Ndryshimi i seksit kryhet fare lehtë. Kaloni në Preferenca e në vazhdim klikoni figurën e lapsit tek Të dhënat bazë. Vini re se ky ndryshim mund të kryhet vetëm një herë.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Si mund të ndryshoj datëlindjen?
  Ndryshimi i datëlindjes kryhet fare lehtë. Ju lutemi kaloni në Preferenca. Klikoni në simbolin e lapsit për Të dhënat bazë. Theksojmë se kjo gjë mund të kryhet vetëm një herë.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Si mund të përpunoj njoftimet?
  Kaloni tek faqja Preferenca, klikoni figurën e lapsit pranë Njoftime. Për të aktivizuar njoftimet, klikoni simbolet pranë secilit opsion derisa të kthehet në blu. Për të çaktivizuar, klikoni sërish derisa të kthehet në gri.
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo
 • Nuk mund të gjesh përgjigje për pyetjen tënde?
  Thjesht dërgoni një mesazh dhe ekipi ynë i shërbimit të klientit do t'ju ndihmojë me kënaqësi. .
  Ishte e dobishme përgjigja?
  Po
  Jo
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet.
  Tё falenderojmё pёr pёrshtypjet. Na shpjego pse nuk të ndihmoi përgjigja.
  Dërgo