Njihu me persona në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Badoo të mundëson njohjen me persona të panjohur në SHBA, për bisedë, argëtim e mbase dhe takime! SHBA quhet toka e shanseve për shumë arsye- çdo gjë që dëshiron mund ta arrish! Dëshira mund të jetë shoping apo një darkë romantike në Nju Jork, mund të jenë dritat e Hollywood dhe dielli i Los Anxheles, ose relaksi i artit e krijimtarisë në San Fransisko. Por për Amerikën ky mund të jetë vetëm fillimi. Shijo xhaz në French Quarter të Nju Orlean, shiko sa në të vërtetë fryn në Çikago, merr rrezet e diellit në plazhet e Miami ose zbulo nëse në të vërtetë të gjithë kanë Stetson në Dallas. Lista është pothuajse pa fund!

Qofsh ti i lindur në SHBA apo thjesht një vizitor, Badoo është vendi i duhur nëse dëshiron të bisedosh, të argëtohesh, të flirtosh apo të dalësh në takime. Mbi 100.000 persona që hyjnë çdo ditë në Badoo, pra ke plot djem e vajza Amerikanë për miqësi të reja.
Përditëso rezultatet
Anullo
Mark, 37, Louisville, KY - Njohje me një vajzë, 47-67 vjeç
1
Mark
Louisville, KY
Jeion, 20, Pittsburg, CA - Dëshiron të bisedojë
2
Jeion
Pittsburg, CA
Courtney, 18, Thomaston, CT - Njohje me një djalë, 18-28 vjeç
4
Courtney
Thomaston, CT
Brooke, 18, Salina, PA - Dëshiron të gjejë miq të rinj
3
Brooke
Salina, PA
Mariah, 18, Dublin, GA - Njohje me një djalë, 18-24 vjeç
3
Mariah
Dublin, GA
Brina, 21, Omaha, NE - Dëshiron të gjejë miq të rinj
3
Brina
Omaha, NE
DJ, 21, Groesbeck, OH - Njohje me dikë, 18-26
5
DJ
Groesbeck, OH
Shayan, 20, Dyer, IN - Dëshiron të gjejë miq të rinj
10
Shayan
Dyer, IN
John mcwade, 18, Bourne, MA - Dëshiron të gjejë miq të rinj
1
John mcwade
Bourne, MA
Kevin, 37, Coeur d'Alene, ID - Njohje me një vajzë, 27-42 vjeç
3
Kevin
Coeur d'Alene, ID
Johnny Reaza, 18, Riverside (Riverside), CA - Dëshiron të gjejë miq të rinj
4
Johnny Reaza
Riverside (Riverside), CA
Brandie, 18, San Benito, TX - Dëshiron të gjejë miq të rinj
7
Brandie
San Benito, TX
Tyler, 20, Picnic Point - North Lynnwood - Dëshiron të gjejë miq të rinj
7
Tyler
Picnic Point - North Lynnwood
Daniela, 19, Richardson, TX - Dëshiron të gjejë miq të rinj
10
Daniela
Richardson, TX
Lauren, 23, Greenbrier, TN - Dëshiron të gjejë miq të rinj
6
Lauren
Greenbrier, TN
Jef, 46, Jasper, MO - Dëshiron të gjejë miq të rinj
6
Jef
Jasper, MO