Miben segíthetünk?

Helló, üdvözlünk a Súgóban!
Adj meg egy témát vagy egy funkció nevét, amellyel kapcsolatban kérdésed van:

Gyakran ismételt kérdések

  1. Hibaelhárítási útmutató

    Ha a Hot or Not nem működik megfelelően, könnyen lehet, hogy valami átmeneti probléma támadt az oldalon.

    Kérjük próbáld a helyzetet az alábbi módokon megoldani:

    1. Ha a böngésző egy korábbi verziója van telepítve, töltsd le a legfrissebbet;

    2. Töröld ki a sütiket és a böngésző adattárát;

    3. Zárd be a böngészőt, majd indítsd újra;

    4. Lépj ki, majd ismét be fiókodba;

    Ha a fentiek közül egyik módszer sem működött, kérjük próbálkozz az alábbiakkal:

    - Kíséreld meg ugyanazt az oldalt egy másik böngészővel betölteni – tudnunk kell, hogy a probléma általános-e, vagy csak egy bizonyos böngészőre jellemző;

    - Tilts le minden ideiglenes plug-int és bővítményt, majd ezután zárd be és nyisd meg a böngészőt újra;

    - Add meg víruskeresődnek a https://hotornot.com/ címet, mint biztonságos oldalt, vagy írd be böngésződnek hasonló listájába – győződj meg arról is, hogy a víruskereső az operációs rendszerben sem talált semmiféle hibát.

    (Nézz utána böngésződnek „Segítség” menüjében, ha nem vagy biztos benne, mindezt hogyan kell.)

    Válszoltunk a kérdésére? Igen - Nem
  2. Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?
    Semmi gond, csak klikkelj az Elfelejtetted a jelszavad? linkre a Bejelentkezés oldalon, és kövesd az útmutatást új jelszó beállításához!
    Válszoltunk a kérdésére? Igen - Nem
  3. Hol adhatom meg, mit „Szeretnék...”?
    A „Szeretnék...” mező átírásához nyisd meg adatlapodat, görgess a „Szeretnék...” szakaszhoz, és kattints a mellette láthetó ceruza ikonra. Itt adhatod meg, barátkozni, randizni vagy csevegni akarsz-e – ha végeztél, nyomd meg a „Mentés” gombot. Ha a találatokat kor vagy nem szerint is szűkíteni szeretnéd, kérjük válaszd a szűrő ikont ; a Randik szakasz mellett a bal oldalon, az Emberek a közelben lapnak pedig a jobb felső sarkában látható.
    Válszoltunk a kérdésére? Igen - Nem
  4. Hogy tudom megváltoztatni a tartózkodási helyemet?

    Kattints adatlapodon a tartózkodási hely mellett látható , és adj meg másik helyet, vagy válassz egyet a legördülő menüből.

    Ha nem látod a ikont, annak a következő okai lehetnek:

    - A honlapon és a mobilalkalmazásban is be vagy jelentkezve, így helyedet a telefon GPS koordinátái határozzák meg, és azt nem is tudod átállítani.

    - Nem használod az alkalmazást, és böngésződ helymeghatározása pontatlan koordinátákat ad nekünk. Javasoljuk, kapcsold ki a helymeghatározást – ezután be fogod tudni állítani a kívánt helyet.

    Ha sehogy nem tudod beállítani a helyet, kérjük lépj kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal.

    Válszoltunk a kérdésére? Igen - Nem
  5. Hogyan változtathatom meg a jelszavamat?
    Nyisd meg profilodat, lépj a Beállítások lapra , és kattints a jobb felső sarokban, a „Fiókod” szakasz mellett látható ceruza ikonra. Add meg az új jelszót, kattints a „Mentés” gombra, majd a megerősítéshez add meg jelenlegi jelszavadat és kattints a „Mentés”-re még egyszer.
    Válszoltunk a kérdésére? Igen - Nem
  6. Hogyan léphetek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal?
    Ha valamelyik kérdésedre nem találod a választ, vagy bármilyen egyéb okból szeretnél velünk kapcsolatba lépni, ezt a megfelelő űtlap segítségével teheted meg.
    Válszoltunk a kérdésére? Igen - Nem
  7. Hogyan törölhetem a fiókomat?
    Ha tényleg törölni szeretnéd Hot or Not-fiókodat, jelentkezz be, bökj a profilod jobb felső sarkában látható fogaskerék ikonra , görgess a „Fiók törlése” opcióig, és kövesd az útmutatást. Ha nem tudsz bejelentkezni, ezen a lapon kérhetsz új jelszót. Az új jelszüt e-mailben küldjük el, és lehet, hogy az a Levélszemét mappába érkezik. Ha nem tudod a profilt törölni, kérjük lépj kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal, és segítünk.
    Válszoltunk a kérdésére? Igen - Nem
  8. Töröltem fiókomat, de szeretném visszaállítani. Mit tegyek?
    Örülünk, hogy visszatérsz közénk! Keresd meg az e-mailt, melyet profilod törléséről küldtünk neked, és kattints a benne lévő linkre. A link a törlést követően 30 napig használható. A 30 nap elteltével régi fiókodat már nem állíthatod vissza, de bármikor regisztrálhatsz egy újat.
    Válszoltunk a kérdésére? Igen - Nem