Njihu me persona të rinj

Me mbi 309 milionë përdorues, Hot or Not është i përkryer për biseda, miqësi të reja, interesa të përbashkëta, madje edhe për njohje!

Shkarko aplikacionin tonë falas:

Shkarko nga
App Store
Shkarko nga
Google Play
Shkarko nga
Windows Phone Store
Personat e regjistruar tashmë:

Kombinime

Luaj lojën e njohur Takime dhe kombinoje me përdoruesit e tjerë. Kjo është një mënyrë për të thyer akullin e bisedo me persona të tjerë!

Luaj në Takime

Bisedo kudo

Hot or Not funksionon në kompjuter e në celular. Mbaj kontaktin kudo që shkon, kurdo që dëshiron.

Shkarko nga
App Store
Shkarko nga
Google Play
Shkarko nga
Windows Phone Store

Persona afër teje

Hot or Not nuk shfaq vendodhjen tënde, por të lejon të gjesh persona afër teje që kanë interesa të përbashkëta me ty.

Shiko kush ndodhet në Shqipëri!

Ndaj interesat

Shto mundësitë për t'u zbuluar e për t'u njohur me persona me interesa të përngjashme dhe nis bisedën.

Ti