Njihu me persona të rinj

Me mbi 319 milionë përdorues, Hot or Not është i përkryer për biseda, miqësi të reja, interesa të përbashkëta, madje edhe për njohje!

Shkarko aplikacionin tonë falas:

Shkarko nga App Store
Shkarko ngaGoogle Play
Shkarko nga Windows Store
Personat e regjistruar tashmë:

Kombinime

Luaj lojën e njohur Takime dhe kombinoje me përdoruesit e tjerë. Kjo është një mënyrë për të thyer akullin e bisedo me persona të tjerë!

Persona afër teje

Hot or Not nuk shfaq vendodhjen tënde, por të lejon të gjesh persona afër teje që kanë interesa të përbashkëta me ty.

Shiko kush ndodhet në Mal të Zi!