Me çfarë mund të të ndihmojmë?

Përshëndetje! Mirësevini në Seksionin e Ndihmës.
Shkruaj një temë ose emrin e karakteristikës për të cilën dëshiron të pyesësh.

Pyetje të shpeshta

 1. Si funksionon?

  Hot or Not është dizenjuar për të qenë sa më intuitiv, por mos u shqetësoni sepse ne e dimë që mund të duhet pak ndihmë për të kuptuar se si funksionon!

  Kur regjistroheni, në fillim duhet të vendosni një fotografi të bukur dhe të shkruani disa fjalë mbi veten për t'i treguar përdoruesve të tjerë se kush jeni.

  Pasi të keni krijuar profilin tuaj kontrolloni lojën tonë Takime , që është thelbi i Hot or Not-it. Thjesht votoni Po dhe Jo për pjesëtarët e tjerë dhe nëse ekziston pëlqim i dyanshëm do krijohet një kombinim dhe mund të nisni bisedën ! Sigurohu që keni caktuar saktë seksionin 'Jam këtu për'.

  Persona afër Teje është seksioni ku mund të kërkoni përdoruesit në qytetin ose rajonin tuaj.

  Hot or Not përdoret falas por nëse dëshironi të dalloheni nga shumica ejani dhe shihni shërbimet si kreditet dhe Hot or Not Premium.

  Kalofshi bukur në Hot or Not!

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 2. Si mund të ndryshoj 'Jam këtu për'?
  Për të ndryshuar mesazhin 'Jam këtu për', thjesht hapni profilin, shkoni në seksionin 'Jam këtu pvr' dhe klikoni figurën e lapsit për ta ndryshuar. Vendosni nëse dëshironi 'Miqësi të reja', 'Biseda' apo 'Takime'. Ju lutemi klikoni 'Ruaj' pasi të keni bërë përzgjedhjen. Nëse gjithashtu doni të zgjidhni moshën dhe gjininë e personave që ju interesojnë, ju lutemi klikoni mbi ikonën e filtrimit ngjitur me seksionin 'Takime' në anën e majtë ose tek 'Persona Afër teje' në cepin e sipërm djathtas.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 3. Si mund të ndryshoj vendodhjen?

  profilin tuaj klikoni pranë vendndodhjes aktuale dhe vendosni vendndodhjen e re ose përzgjidhni nga menuja.

  Nëse nuk e shihni kur përpiqeni të ndryshoni vendndodhjen mund të jetë për shkak të një prej këtyre arsyeve:

  -Ju po përdorni aplikacionin mobile dhe website në të njëjtën kohë dhe si rrjedhojë vendndodhja juaj do të zbulohet automatikisht nga GPS i aparatit tuaj celular dhe nuk mund të ndryshohet.

  - Ju nuk po përdorni aplikacionin dhe shërbimi i vendndodhjes së shfletuesit tuaj nuk po na jep koordinatat e sakta. Thjesht çaktivizoni vendndodhjen në shfletuesin tuaj dhe do të jeni në gjendje të vendosni vendndodhjen manualisht në profilin tuaj.

  Kontaktoni Ekipin e Shërbimit të Klientit nëse po hasni probleme në përdorimin e aplikacionin celular.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 4. Si mund të ndryshoj fjalëkalimin tim?
  Ju lutemi hapni profilin tuaj dhe kaloni tek preferencat në cepin e sipërm djathtas dhe klikoni figurën e lapsit pranë seksionit 'Llogaria'. Vendosni fjalëkalimin e ri, klikoni 'Ruaj' dhe do të kërkohet të vendosni fjalëkalimin dhe të klikoni 'Ruaj' për ta konfirmuar ndryshimin.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 5. Kam harruar fjalëkalimin. Çfarë mund të bëj?
  Kliko në lidhjen Rikujtim fjalëkalimi? në faqen Hyrje dhe ndiq udhëzimet për ta rivendosur.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 6. E kam fshirё profilin tim, por tani dua t'i kthehem pёrsёri. Si mundem?
  Sa mirë që vendose të kthehesh! Për të pasur sërish profilin tënd duhet të klikosh në lidhjen në email-in konfirmues që të dërguam kur ti fshive profilin. Kjo lidhje do të jetë e vlefshme për 30 ditë nga dita e fshirjes së profilit. Nëse kanë kaluar më shumë se 30 ditë nga data e email-it konfirmues, thjesht krijo një profil të ri në faqen tonë Regjistrohu.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 7. Udhëzime për zgjidhjen e problemeve

  Nëse po hasni probleme në Hot or Not, ato janë shpesh një rezultat i një defekti provizor në site.

  Ju lutemi të ndiqni hapat më poshtë për të zgjidhur problemin:

  1. Kontrolloni nëse po përdorni versionin e fundit të browser dhe përditësojeni nëse është e nevojshme

  2. Pastroni cookie dhe cache në browser

  3. Mbyllni dhe hapni sërish browser

  4. Dilni dhe hyni sërish në llogarinë tuaj

  Nëse sa më sipër nuk ju kanë ndihmuar në zgjdhjen e problemit, ju lutemi të:

  - Kontrolloni të njëjtën faqe në një tjetër browser me qëllim që të kontrolloni nëse problemi ka lidhje me browser dhe na informoni nëse problemi shfaqet në të dy browser.

  - Ҫaktivizoni plug-ins, add-ons ose shtesa provizore në browser dhe në vazhdim mbyllni e hapni sërish browser.

  - Shtoni https://hotornot.com/ në programin antivirus ose në listën e website të sigurta në browser dhe sigurohuni që antivirus nuk ka identifikuar probleme me sistemin e funksionimit.

  Nëse nuk jeni të sigurtë për mënyrën se si kryhen sa më sipër, ju lutemi të kontrolloni seksionin e Ndihmës në browser.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 8. Si mund të kontaktoj shërbimin e klientit?
  Nëse keni një pyetje dhe nuk po gjeni dot përgjigjen e saj ose dëshironi të na kontaktoni për ndonjë arsye tjetër, ju mund të na kontaktoni duke përdorur formularin e përshtypjeve.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo