Gjej persona të njohur

Lidhu me miqtë e tu

342.902.584 persona ndodhen në Hot or Not — shiko kush prej të njohurve të tu ndodhen këtu. Si funksionon?

Duke klikuar "shfaq kontaktet" ti i lejon Hot or Not të importojë adresat email të miqve nga llogaria jote e email-it. Të dhënat e miqve të tu do të ruhen me siguri dhe nuk do të ndahen me asnjë palë të tretë.

Përzgjidh miqtë me të cilët dëshiron të lidhesh në Hot or Not:

Po kryhet...Ti mund të vazhdosh me kontaktet e tjera:

Kontrollo shërbimet email

 

Ne mbështesim 25 shërbime email-i të tjera si më poshtë:

ose Anullo
Ne mbështesim këto shërbime poste elektronike: Mail.Ru, LatinMail, Rambler.Ru, Yandex.Ru, Sfr.fr, WirtualnaPolska, Daum, o2, Clix, BOL, iG, INTERIA, Onet.pl, Seznam, centrum.cz, volny.cz, UOL, Azet, POST.sk, Centrum.sk, CitroMail, [freemail], Inbox.LV, iCloud.com, T Online

Kërko adresën email

 

Si funksionon?
Kur klikon "Lidhu!" ti i lejon Hot or Not të ftojë miqtë e tu nga llogaria email në Hot or Not dhe për t'u dërguar lajmërim. Ftesa do të përmbajë emrin tënd dhe ftesën për në Hot or Not party! Nëse emrat e përzgjedhur nuk janë miqtë e tu ose ti nuk dëshiron t'i zgjedhësh - të lutemi hiq shënimin nga emrat e tyre.
Kontrollo një tjetër adresar…
Si funksionon?
Kur klikon "Lidhu!" ti i lejon Hot or Not të ftojë miqtë e tu nga llogaria email Hot or Not dhe për t'u dërguar lajmërim. Ftesa do të përmbajë emrin tënd dhe ftesën për në Hot or Not party! Nëse emrat e përzgjedhur nuk janë miqtë e tu ose ti nuk dëshiron t'i zgjedhësh - të lutemi hiq shënimin nga emrat e tyre.