Njihu me persona në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Hot or Not të mundëson njohjen me persona të panjohur në SHBA, për bisedë, argëtim e mbase dhe takime! SHBA quhet toka e shanseve për shumë arsye- çdo gjë që dëshiron mund ta arrish! Dëshira mund të jetë shoping apo një darkë romantike në Nju Jork, mund të jenë dritat e Hollywood dhe dielli i Los Anxheles, ose relaksi i artit e krijimtarisë në San Fransisko. Por për Amerikën ky mund të jetë vetëm fillimi. Shijo xhaz në French Quarter të Nju Orlean, shiko sa në të vërtetë fryn në Çikago, merr rrezet e diellit në plazhet e Miami ose zbulo nëse në të vërtetë të gjithë kanë Stetson në Dallas. Lista është pothuajse pa fund!

Qofsh ti i lindur në SHBA apo thjesht një vizitor, Hot or Not është vendi i duhur nëse dëshiron të bisedosh, të argëtohesh, të flirtosh apo të dalësh në takime. Mbi 100.000 persona që hyjnë çdo ditë në Hot or Not, pra ke plot djem e vajza Amerikanë për miqësi të reja.
Jam këtu për miqësi të reja me djem e vajza në Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Përditëso rezultatet
Anullo
Nasli, 35, Pawling, NY - Njohje me një djalë, 18-37 vjeç
4
Nasli
Ishte në linjë para më shumë se një jave
Pawling, NY
beto, 35, nju-jork, NY - Dëshiron të gjejë miq të rinj
3
beto
Ishte në linjë para më shumë se një jave
nju-jork, NY
JuicemanQ, 20, Memphis, TN - Dëshiron të bisedojë
7
JuicemanQ
Ishte në linjë para më shumë se një jave
Memphis, TN
Alondra, 26, los-anxheles, CA - Dëshiron të gjejë miq të rinj
3
Alondra
Ishte në linjë para më shumë se një jave
los-anxheles, CA
Sergio martinez, 19, Ceres, CA - Dëshiron të gjejë miq të rinj
3
Sergio martinez
Ishte në linjë para më shumë se një jave
Ceres, CA
Sydnee, 19, Edgewater, FL - Dëshiron të gjejë miq të rinj
9
Sydnee
Ishte në linjë para më shumë se një jave
Edgewater, FL
Daniel, 20, Grand Rapids (Kent), MI - Dëshiron të gjejë miq të rinj
3
Daniel
Ishte në linjë para 1 ore
Grand Rapids (Kent), MI
Brianna, 25, Denver, CO - Dëshiron të gjejë miq të rinj
4
Brianna
Ishte në linjë para më shumë se një jave
Denver, CO
Bella, 22, nju-jork, NY - Dëshiron të gjejë miq të rinj
9
Bella
Ishte në linjë para 56 minutave
nju-jork, NY
Shelby Lynn, 19, Florence, AZ - Dëshiron të gjejë miq të rinj
5
Shelby Lynn
Ishte në linjë para më shumë se një jave
Florence, AZ
Bigdickejay, 20, Memphis, TN - Dëshiron të gjejë miq të rinj
8
Bigdickejay
Ishte në linjë dje
Memphis, TN
Pilar, 27, ostin, TX - Dëshiron të gjejë miq të rinj
3
Pilar
Ishte në linjë para më shumë se një jave
ostin, TX
Pilar, 27, Tampa, FL - Dëshiron të gjejë miq të rinj
3
Pilar
Ishte në linjë para më shumë se një jave
Tampa, FL
Just Jenn, 32, Washington University in St Louis, MO - Dëshiron të gjejë miq të rinj
4
Just Jenn
Ishte në linjë para më shumë se një jave
Washington University in St Louis, MO
Laurarios, 30, Pomona, CA - Njohje me një djalë, mbi 30 vjeç
5
Laurarios
Ishte në linjë 23 Tetor 2016
Pomona, CA
Cris, 103, Avon, MA - Dëshiron të gjejë miq të rinj
12
Cris
Ishte në linjë para më shumë se një jave
Avon, MA