Diego , 20

Merr lidhjen në app celular
5
miqtë
e tij

Arsimi

Gabr... Të gjitha

Vendndodhje

los-anxheles, California, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Diego
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

5 interesa

Të vizatoj e të pikturoj
Beyoncé
Lojra me Video
Music & Arts
Harry Potter

About me

probably drawing or playing më shumë...

Gjuhë

Anglisht