John D , 39

107
miqtë
e tij

Vendndodhje

Peoria, Illinois, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe John D
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-40 vjeç

107 interesa

Uiski me coca cola
Star Wars (Saga)
Nintendo DS
Roy Chubby Brown
Fentimans curiosity cola
Coca Cola
Gamecube
Home Cinema
Chevrolet Corvette
Sim City 3000
Sim city 2000
The Beautiful South
Chicken Tikka Masala
Beady Eye
Ginger Wine
Monty Python's Life of Brian
Chocolate Milkshake
Taylor Swift
Model Railway
Building Websites
Judge Jeanine Pirro
Family Guy
Fotografia
Professor Layton and the Curio...
Home Improvement
Carry on films
Ocean colour scene
Coin Collecting
iPhone 3GS
Super Mario 64 DS
MG Midget
James May's Man Lab
James May's Toy Stories
Xbox 360
Pulë tikka
The Simpsons
Alanis Morissette
The Corrs
Ghostbusters
Stock Markets
Gran Turismo 3: A-Spec
Share Trading
Forza Horizon
Pulë korma
Swat 4
Railways
Monty Python
Chevrolet Camaro
Peshkim
Monty Python & the Holy Grail

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Orientimi seksual:
Paraqitja:
Me kё jetoj:
Fёmijё:
Duhan:
Alkool:

About me

Basically just looking for më shumë...

Gjuhë

Anglisht