Rita , 24

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja

Vendndodhje

Londër, England - London, Mbretëria e Bashkuar
Shiko sa afër jeni ti dhe Rita
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Rreth meje

Puerto rican girl looking for

Gjuhë

Anglisht